De Stompwijkse Kaasboer – Poelier is al meer dan 30 jaar een begrip in Pijnacker en omgeving. In onze eigentijdse winkel staan we met een enthousiast team en heerlijke producten voor onze klanten klaar. De kwaliteit van het assortiment staat altijd centraal, uiteraard gecombineerd met persoonlijke service en een glimlach.

Uitgebreid assortiment

Ons assortiment is zeer gevarieerd en bestaat onder meer uit kaas, grill- en kipmaaltijden, noten, tapas en snackpannen. Daarbij hebben we naast de traditionele producten die u van een kaasboer verwacht ook een aantal specialistische producten, zoals een uitgebreid assortiment buitenlandse kazen. Dus of u op zoek bent naar een lekkere kaas, hapjes voor uw visite of een complete maaltijd, bij ons vindt u wat u zoekt. Het gemak staat voorop!

Winkel in Ackershof Pijnacker

De winkel van de Stompwijkse Kaasboer – Poelier is gevestigd in Winkelcentrum Ackershof (Pijnacker Centrum). Recent is de winkel volledig gemoderniseerd waarbij ook het assortiment sterk is uitgebreid.

Historie

De winkel in Pijnacker bestaat al meer dan 30 jaar, maar komt voort uit een familiebedrijf dat eerder is gestart op verschillende weekmarkten in de omgeving van Stompwijk. De Stompwijkse Kaasboer is dan ook nog steeds te vinden op een aantal weekmarkten:

  • Dinsdag: Leidschendam
  • Vrijdag: Overschie
  • Zaterdag: Winkelcentrum Emerald Delfgauw & Zoetermeer